Saltar al contenido

XXIV Edició de la Narrativa Breu “Josep Pascual Tirado”

 

XXIV Edició de la Narrativa Breu “Josep Pascual Tirado”

Hui ha tingut lloc el lliurament del Premi de la XXIV Edició de la Narrativa Breu “Josep Pascual Tirado”, organitzat per la Federació de Colles de Castelló, Lliberia Babel i Unaria Ediciones, patrocinat per la Diputació de Castelló.

Pere Duch Balfagó, Llicenciat en Història Contemporània per l´UV, Professor i llibreter ha estat el guanyador del XXIV Premi de Narrativa Breu “Josep Pascual Tirado”, amb l`obra titulada “ARRAPATS. Quan la terra es porta al damunt”.

A l´acte de hui ha asistir la Reina de les Festes de Castelló, Lourdes Climent, acompanyada per membres de la Junta de Festes, el Diputat de Cultura Alejandro Clausell, les representants de la Federació de Colles de Castelló, Ana Mestre, Mónica Marco i Susana Artero, aixi com Joan Josep Trilles com a secretari del jurat del premi entre altres membres d´aquest, i com sempre, acompanyats per familiars de Josep Pascual Tirado.

Des de la Federació de Colles de Castelló, volem donar nostra més sincera enhorabona al guanyador, Pepe Duch per la seua obra.